post

Xerox България и Адком представят нова цветна печатаща система по време на изложението Принтком тази седмица.

Машината се предлага в две конфигурации, които са подходящи за всяка печатна среда и дават на потребителите повече гъвкавост и свобода да произвеждат широка гама дигитални пълноцветни приложения.

Xerox Color 550/560 е ефективен избор за принт студия, малки печатници, рекламни агенции и дизайнерски студия.

Основното предназначение на машината е да произвежда приложения, вариращи от маркетинг материали и специализирани фотографски албуми до административни документи и пълноцветни слайдове на презентации.

Скоростта на печат на Xerox Color 550 е 50 цветни страници в минута, съответно 55 черно-бели, а при Xerox Color 560 – 60 цветни и 65 черно-бели страници в минута.

Дигиталната система е ценово-ефективна при къси тиражи и се предлага с програма за пълно сервизно обслужване (FSMA) на Xerox България.

„Новото ни решение е базирано на най-търсените показатели на дигиталния печат и може да бъде интегрирано във всяка печатна среда,” каза Светослав Григоров, Value Office Marketing Manager, Xerox Eurasia International Group. „Xerox Color 550/560 е перфектен за доставчици на печатни услуги, които откликват бързо на търсенето на високостойностни дигитални приложения.”

Ключови характеристики на Xerox Color 550/560:

– Емулсионно-агрегиран тонер с ниска температура на изпичане (low-melt EA toner) – за продукция с отчетлив текст и висококачествени графични изображения

– Резолюция 2400 х 2400 dpi

– Опции за линеен финишинг – подвързване, перфориране, прегъване и изработване на брошури

– Високотехнологични инструменти за контрол на цвета и оптимизирана производителност с Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection

– Богат избор на мощни RIP станции – Xerox, EFI Fiery или Creo

Производителността е осигурена благодарение на на следните функции, допълващи основното предназначение на машината – да печата:

– сканиране, копиране и изпращане на факс с висока скорост – цветно и монохромно

– съхранение и организиране на документите чрез автоматизирано проследяване и доставяне

– настройване на печатния драйвер в икономичен режим

– едновременно изпълнение на няколко различни задачи

– опростен процес на запаметяване, редактиране, управление и съхранение на документите с линейни решения на Xerox от рода на Xerox Scan to PC Desktop

На изложението в Пловдив (Принтком, 13-16 април 2011, палата 11, щанд М1) ще бъде представена конфигурацията Xerox Color 550.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *