post

Повечето хора познават компанията Xaiomi само като лидер на мобилната сцена. Това което не знаят, е че портфолиото специално за Китай включва разнообразни и интересни джаджи – от прахосмукачки, през лампи и се стигне до възглавници за удобство при пътуване. Компанията инвестира в малки фирми за производство на различни иновативни продукти, като последното интересно нещо, което предлага е електрически велосипед.

Електрическия велосипед Himo струва 261 $ и може да измине 50 км само с едно зареждане. Снабден е с мотор с мощност от 250 W. Велосипедът тежи 16,7 кг, а леката му алуминиева сплав е достатъчно малка, за да се побере под бюрото и разполага със сгъваема ръкохватка.

Има водоустойчив LCD дисплей показващ мощността на батерията, пропътуването разстояние и скоростта, също така е оборудван с LED светлини отпред и отзад, дискови спирачки и амартисьори.

Лошата новина обаче,е че зареждането отнема 6,5 часа за пълно зареждане на батерията, като за момента Himo е достъпен само на територията на Поднебесната империя.

Възможно е обаче закупуването му чрез платформите за онлайн търговия като GearBeast, AliExpress и Banggood.

Компанията съобщи, че от 30 юли тази година започват официалните доставки на Himo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *