post

Нискотарифната компаняи Wizz Air пуска изцяло ново мобилно приложение, което от днес е достъпно безплатно за всички Android и iOS потребители.

Апликацията включва чисто нов график, за да направи още по-удобно следването на основните етапи на пътуването от момента на резервацията до пристигането на полета, както и по-лесен начин на резервация и включена бордна карта в приложението, която остава достъпна и в офлайн режим, без интернет връзка.

Миналата година Wizz Air представи и изцяло нова онлайн платформа. Оттогава ускореното нарастване на мобилния трафик и общия брой посетители превърна Wizzair.com в шестия по посещаемост уебсайт на авиокомпания в света.

Хари Дрок, ръководител електронна търговия на Wizz Air, каза: “Ние видяхме, че броят на потребителите на смартфони значително нараства, затова се радвам, че пускаме ново мобилно приложение. Благодарение на удобните му характеристики за ползване, които включват бордна карта и следене на разписанието- новото приложение ще обслужва нашите пътници като придружител през цялото WIZZ пътуване от момента, когато резервират полета си до прибирането им вкъщи.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *