post

GIF файловете, меметата и произволните снимки, които приятели ви изпращат чрез WhatsApp, могат да се натрупат и да отнемат голяма част от свободната памет на вашето устройство, дори и без да забележите, а почистването им може да е доста трудно. Затова и новият мениджър за съхранение е една наистина полезна функция. WhatsApp започна да пуска инструмента за управление на съхранението в световен мащаб, за да улесни почистването с идентифициране, избор и групово изтриване на файлове.

Новият инструмент удобно групира големи файлове и мултимедия, които са били препращани многократно, за да можете да ги изтриете наистина бързо. Той също така сортира файловете по размер в низходящ ред, което улеснява много решението кое да се изтрие първо. За да се предотврати случайно изтриване, което със сигурност би могло да се случи, инструментът ви показва и визуализация на носителя, който сте запазили.

Разбира се винаги можете да изключите настройката за автоматично запазване на файлове в WhatsApp, но ако предпочитате да я запазите, ще намерите новия инструмент в менюто “управление на съхранението”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *