post

WhatsApp за iOS получи нови функции, които помагат да се преодолее разликата между него и останалите приложения, собственост на Facebook. Вече имаме поддръжка за възпроизвеждане на видео от Instagram и Facebook директно в приложението, картина в картина и повече възможности за администраторите на групи, които могат да променят темата или иконата и да контролират правата на останалите членове на групата.

Така след последния ъпдейт, когато получите линк към видео във Facebook или Instagram, вече ще можете да го възпроизведете в самото приложение, вместо то да се отвори отделно, а опцията картина в картина означава, че докато го гледате, имате възможността да се движите между различните съобщения в WhatsApp. Ако сте групов администратор, сега можете да премахнете административните права на други участници, или да пормените иконата и темата на самата група от менюто Group Info – Group Settings.

Тази голяма актуализация идва, след като съоснователят на WhatsApp, Ян Кум обяви миналата седмица, че напуска компанията, както и на фона на нарастващите различия в обмена на данни с компанията майка Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *