post

WhatsApp заяви, че ще позволи на потребителите да преглеждат планираната актуализация на поверителността със “свое собствено темпо” и ще покаже банер, който обяснява по-добре промените в условията. Какво обаче ще се случи с тези от тях, които не приемат новите условия до 15 май?

В имейл до един от търговските си представители, компанията собственост на Facebook завявява, че “бавно ще поиска” такива потребители да се съобразят с новите условия, за да имат пълната функционалност на WhatsApp след 15 май.

Ако все още не са приели промените, “за кратко тези потребители ще могат да получават обаждания и известия, но няма да могат да четат, или изпращат съобщения от приложението”, добавя компанията в бележката. WhatsApp потвърди пред TechCrunch, че това описание най-точно характеризира нейния план.

“Краткото време” ще продължи няколко седмици, а бележката дава връзка към новосъздадена страница с често задавани въпроси, в която се посочва, че политиката, свързана с неактивните потребители, ще се прилага след 15 май. Акаунтите “обикновено се изтриват след 120 дни бездействие”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *