post

Китайският производител на смартфони Vivo ще представи своите два нови модела този месец, като е почти сигурно, че поне един от тях ще има т.нар. „notch”, или изрязана част на екрана, в която се помещава предната камера.

Vivo-V9-notch

Vivo V9 ще дойде на 27 март в Индия с цял екран, предлагайки „перфектен изглед“ и „перфектни снимки“, благодарение на 24 мегапикселова камера, а цената му ще е около 385 долара. Освен това новият смартфон на китайския гигант ще може да се похвали и с двойна задна камера, в синхрон с последните тенденции на пазара.

Можем само да се надяваме, че мистериозният телефон ще предложи и процесор, по-бърз от Snapdragon 450, но ако това не се случи, потребителите ще имат възможността да изберат Vivo X21, който осигурява спецификации от по-висок клас. Както подсказва името му, той ще продължи линията на X20, X20 Plusи X20 Plus UDs, като почти сигурно ще има вграден под дисплея осензор за пръстови отпечатъци. За съжаление това и фактът, че ще бъде представен на 19 март в Китай, е единствената информация за X21 към момента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *