post

Френското издателство на видеоигри Ubisoft анонсира, че посетителите на тазгодишния Gamescom ще могат да играят някои от най-новите игри на компанията, включително For Honor, Steep, както и VR заглавия като Eagle Flight и Star Trek Bridge Crew. Най-голямото изложение за видеоигри в света, ще се проведе традиционно в Кьолн, Германия, между 17 и 21 август, а посетителите ще имат възможност да пробват и демотата на South Park: The Fractured But Whole, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands и Watch Dogs 2.

В допълнение към тези игри, Ubisoft планира да представи на своя щанд и редица разнообразни активности, включващи и ексклузивен достъп до кадри зад сцената от заснемането на филма Assassin’s Creed. Видеото ще бъде показано в четвъртък, 18 август от 13:30 ч. ще бъде фокусирано върху това как филмът пресъздава на големия екран едни от най-емблематичните геймплей елементи от вселената на Assassin’s Creed. На сцената ще бъдат представени още Just Dance шоу изпълнения, ексклузивни презентации и новини около новите заглавия, демо игри и раздаване на награди. Just Dance 2017 ще може да се играе и в т.нар. зона на изложението за приятели и семейство в зала 10.2, №А050.

Освен това Ubisoft Club ще покани 15 от своите европейски звездни играчи, т.нар. Star Players, за да се насладят на VIP преживяване по време на Gamescom. Те ще имат специален достъп до всичко, което предоставя компанията на изложението, ще имат възможност да се срещнат с гейм разработчиците и ще могат да пробват лично ексклузивно гейм съдържание. В потребителската зона Ubisoft Lounge ще посрещне 350 от най-отдадените си фенове в Германия и ще им даде достъп да пробват демота на игрите.

Ubisoft Club организира още и майсторски класове, отворени за всички посетители на Gamescom, които ще завършват с раздаване на постери с автографи от разработчиците. А като част от отбелязването на 30-тата годишнина на компанията Ubisoft Club ще подари безплатно едно класическо заглавие от своите игри за РС. Играта ще се анонсира седмица преди изложението и ще бъде достъпна за потребителите за 30 дни от 17 август. За повече информация относно календара на майсторските класове или друга инициатива на Ubisoft Club можете да посетите ubisoftlounge.com.

“Gamescom е ключово събитие за индустрията и за нашите екипи“ – споделя Ален Кор, изпълнителен директор в Ubisoft, отговарящ за зона EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) – “Изложението ни позволява да дадем на геймърите да вземат игрите в ръцете си и да получим тяхната обратна връзка, за да можем да ги усъвършенстваме още по-добре. Gamescom е още и мястото, където Ubisoft може да покаже новостите, които дърпат индустрията напред по отношение на геймплей и технологии, а така също и да покаже разнообразието от впечатляващи преживявания, които иновациите ни позволяват да създаваме. Това разнообразие ще демонстрираме на Gamescom с някои от най-желаните ни игри от ранга на South Park: The Fractured But Whole и Watch Dogs 2.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *