post

Разработчикът на мрежово и комуникационно оборудване TP-LINK регистрира пазарен дял от 42,9% за третото тримесечие на 2015 г. Компанията запазва водещата си позиция на световния WLAN пазар за 18-то поредно тримесечие. Според данните на аналитичната компания IDC TP-LINK е с най-голям пазарен дял на база брой продадени единици оборудване през периода юли-септември 2015 г. и води с 33,4% пред втория в класирането.

” Фактът, че почти пет години доминираме в класирането на световния WLAN пазар, за пореден път потвърждава, че предлагаме на нашите клиенти ненадминато съотношение цена-производителност, което поставя марката TP-LINK пред конкуренцията. Инвестициите за научноизследователска и развойна дейност, ежегодното разширяване на продуктовата гама, както и постоянните усилия за обучение и информираност на потребителите са ключовите фактори, които поставят TP-LINK на върха на класацията.”, каза Hermes Song, генерален мениджър на TP-LINK Румъния.

TP-LINK е с водеща позиция и на местния пазар за мрежово и комуникационно оборудване с 55% пазарен дял по брой продадени устройства, според данни на компанията. Тази година, на регионално ниво TP-LINK регистрира около 1,1 милиона брой продадени устройства, като значителна част от тях генерират продажбите в България.

За повече информация относно TP-LINK и новите продукти на компанията, посетете уеб страницата: www.tp-link.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *