post

Поредната голяма актуализация на популярното чат приложение Telegram добави към списъка с функции още няколко, сред които видео стрийминг, автоматичен нощен режим и Telegram Login.

Видео стриймингът позволява на потребителите да гледат клипове, без да се налага да напускат приложението, или да ги теглят, а втората голяма придобивка е автоматичният нощен режим, който когато е активиран, ще превключва към по-тъмен интерфейс след свечеряване, или когато околното осветление е недостатъчно, предпазвайки по този начин очите ви от натоварване. В настройките ще можете да зададете часовата зона, в която се намирате, за да работи правилно функцията.

На последно място, но не и по важност, сайтовете вече ще могат да добавят уиджети за Telegram, които ще позволяват бързото удостоверяване на потребителите, подобно на тези за Facebook. При първото използване ще трябва да въведете телефонния си номер и да получите съобщение за потвърждение в приложението, а след това данните ще се използват за вход в сайтовете, поддържащи функцията.

Новата версия 4.8 вече е налична за изтегляне за Android, а за iOS сигурно ще е достъпна съвсем скоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *