post

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД – SQL Master Academy – посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от своята практика.

Margarita Naumova SQL Server Discovery Day

Присъствието на SQL Server 2017 Discovery Day е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук. Своето място вече запазиха представители на водещи банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения.

„SQL Server Discovery Day започва да се обособява като традиционно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички колеги могат не само да се запознаят с новостите при Microsoft SQL Server. Те могат да създадат и поддържат полезни контакти, както и да обсъждат теми, свързани с тяхната професия. Ще се радваме, ако тази традиция се запази и занапред“, сподели  Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy и управляващ партньор на Инспирит ЕООД. Александър Йочев, Senior Tech Evangelist в Майкрософт България, допълни: „Вярваме, че подобни събития са много полезни за поддържането на една сплотена общност от MS SQL Server експерти и продължаваме да подкрепяме Маги в това начинание. “

Маргарита Наумова – Microsoft Certified Master, Microsoft Certified Trainer и Microsoft Most Valuable Professional, заедно с Деян Сарка – Microsoft Certified Trainer и SQL Server Most Valuable Professional, ще демонстрират новите функционалности на Microsoft SQL Server.

Следобед събитието ще продължи с екипно състезание. Желаещите да участват ще имат възможност да обсъдят помежду си и предложат решение на проблем чрез използване на SQL Server. Ще има и интересни награди за най-добрите.

SQL Server 2017 Discovery Day се провежда с подкрепата на Майкрософт България и JobTiger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *