post

Над 200 специалисти от страната и чужбина преминаха успешно обученията в SQL Master Academy през първия учебен сезон на 2018-та година. Общият брой на завършилите академията курсисти вече надвишава 1700.

Учебната програма на SQL Master Academy е разработена от Маргарита Наумова. Професионалния екип от инструктори провежда 40 различни курса, повечето от които са фокусирани върху SQL Server, а други са насочени към облачните технологии, BI и ITIL. От скоро учебният център е партньор на PECB Europe (Professional Evaluation and Certification Board) – компания за образователни и сертификационни услуги, представител на PECB Group Inc. в Германия, Австрия и Швейцария, както и в Централна и Източна Европа.

В момента екипът на SQL Master Academy се е отдал на инициативата си „Лятна DBA Академия 2018“ – първата по рода си у нас безплатна образователна програма за администратори на бази данни (DBA). В рамките на месец юли одобрени кандидати ще преминат през 4 от курсовете на Академията, адаптирани за интензивното обучение.  Успешно завършилите ще бъдат представени пред работодатели, партньори на инициативата.

През месец август инструкторите на SQL Master Academy ще бъдат лектори в Microsoft University Норвегия. Те ще поемат предвидената шест седмична програма от обучения за втора поредна година. А през септември, отново ще са на разположение на българските ИТ специалисти.

Програмата на SQL Master Academy за предстоящият нов учебен сезон е вече публикувана и  достъпна за всички заинтересовани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *