post

Spotify изглежда планира да поддържа локалните музикални файлове във вашия телефон, а функцията беше забелязана от Джейн Манчун Уонг.

Spotify е една от най-популярните услуги за стрийминг на музика в момента в света, благодарение на огромната си библиотека, функциите за търсене и безплатното ниво. Липсва обаче една основна функция в мобилното приложение и това е локалното възпроизвеждане на музика, която може би вече е в процес на разработка.

Уонг публикува в Twitter скрийншот, от който става ясно, че Spotify ще позволи на потребителите да използват съхранени в устройството аудио файлове в библиотеката на Android приложението.

Всъщност няма официлано потвърдена информация за тази функция, но можем да предположим, че тя ще достигне до потребителите до месеци. Локалното възпроизвеждане на файлове е закъсняло допълнение към мобилното приложение на Spotify, след като YouTube Music вече поддържа тази опция. Новата функция ще сложи край на досадното решение, препоръчвано от компанията, потребителите да импортират локалните си файлове в приложението за настолни компютри, да създават плейлисти и след това да ги ползват в мобилното приложение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *