post

Sony представи новата аудиосистема SHAKE-X3D, предназнена за купони. Уредбата е снабдена с ВЧ говорители с диаметър 2,5 см, басови говорители с диаметър 25 см, а общата мощност на устройството е 2300 вата (RMS 1200 W, 114,0 dB SPL).

Рупорната конструкция Sound Pressure Horn увеличава мощта и дълбочината на басовете, а системата DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) повишава качеството на звучене, възстановявайки високочестотните сигнали, загубени при компресията на файловете. Музиката може да се предава по безжична връзка Bluetooth/NFC, а системата може да се управлява от смартфон. Присъства също така функция караоке, а входовете за два микрофона позволява да се пее в дует.

Приложението SongPal от Sony за смартфони и таблети е създадено за управление на различните източници на музика, режимите на подсветката и DJ ефектите. SHAKE-X3D поддържа широк избор от източници на музикално съдържание – DVD/CD устройство, два USB порта с функция за запис, FM/AM радио и безжичен достъп до плейлистата чрез Bluetooth.

Аудиосистемата Sony SHAKE-X3D вече се предлага на пазара, цената е около 1400 лв.

2 thoughts on “Sony SHAKE-X3D – аудиосистема за купони

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *