post

Миналата година Snapchat стартира приложението Lens Studio, което позволява на всеки да създава персонализирани AR филтри, а по-късно добави серия филтри за селфи снимки. Опциите включват рисуване по лицето, изкривяване, персонализирани шапки и добавяне на 2D и 3D обекти. Тази сдемица компанията обяви, че потребителите вече могат да виждат създадените от останалите филтри и да ги прилагат в своите снимки.

Lens Explorer ще се появи във въртележката на Lens, която излиза когато докоснете екрана на камерата. След това ще можете да разгледате над 100 000 филтри, създадени до момента, наред с историите, в които са били публикувани. Ако някой от тях ви хареса, можете да прокарате пръст нагоре и да го отключите за собствена употреба. В момента функцията е налична само за iOS.

Филтрите са персонализирани възоснова на редица фактори, но компанията не разкрива други подробности, освен факта, че един от тях е вашето местоположение. Според Snapchat, филтрите са гледани над 2.5 милиарда пъти, а компанията добави още, че работи върху нова функция за визуално търсене, способна да идентифицира обекти, песни, баркодове и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *