post

Първите опити с хардуер на Snap може би не бяха много успешни, а година след старта на Spectacles, стотици хиляди бройки все още стоят в складовете, но компанията не признава поражение и е подала документи във Федералната комисия по комуникациите (FCC), които предполагат, че нова версия на очилата вече е на път.

Документите описват носимо устройство с камера, като не разкриват повече подробности за него, но то е отбелязано като Model 002, което сочи, че е втора версия на продукта. Мистериозното устройство ще поддържа 802.11ас WiFi стандарта, което означава по-бърз трансфер на файлове. Оригиналните Spectacles имат етикет за FCC ID за физическо устройство, докато новата версия ще е с електронен идентифиционен етикет, достъпен и в приложението Snapchat, което може би означава изцяло преработена рамка.

Някои източници съобщават, че Snap работи върху две нови версии на своите очила, едната от които ще донесе GPS и двойна камера и ще се продава на цена от 300 долара, но ако компанията смята да предложи другия вариант на цена от 129 долара, като първия модел, то той ще трябва да се похвали с множество допълнителни функции, за да привлече потребителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *