post

Световният лидер в разработването на софтуер за спортни залагания в регулирания iGaming сектор – SBTech, отваря в София иновативен офис с фокус върху спорта. По този начин компанията подчерта ангажимента си към региона, където работят над 1100 души, 750 от които в България.

В офиса ще работят около 500 души от екипа на SBTech в София. Пространството отговаря на динамичния характер на компанията и дава възможност на хората да спортуват в уникална и специално конструирана работна среда.

В пълен унисон с мотото на компанията #WeKnowSports, както и с нейната политика #WeKnowTech, работното място приютява игрище за голф, открита зона за релакс, маса за билярд, както и тематични конферентни зали посветени на световноизвестни спортни първенства – Уимбълдън, Шампионска лига и НБА (Национална баскетболна асоциация). Служителите имат възможност и да се насладят и на специални индивидуални блендове кафе, предлагани от пионерите в тази област – Chucky’s Coffee House.

Новият офис илюстрира ангажимента на компанията да инвестира в служителите си и е израз на признателност за постиженията на всички екипи на SBTech, които печелят награди благодарение на техните идеи и опит и непрестанните успехи в областта на индустрията.

Неотдавна компанията получи наградата за най-добър софтуер за залагания в реално време Best In-Play Betting Software за трета поредна година и бе определена за „Най-добър доставчик на спортни залози за 2018“ на гейминг наградите за Централна и Източна Европа.

Офисът ще приюти отделите „Връзки с клиенти“ и „Разработване и внедряване“ на SBTech, които работят с разнообразни технологии, включващи ReactJS, NodeJS, .NET, Java/Scala & Apache Flink, Kafka, MongoDB, C#.

„Ние, в SBTech, наемаме най-добрите специалисти и им даваме възможност да станат още по-добри. Нашите служители са най-важният ни актив и правим всичко възможно да им осигурим най-добрата работна среда, в която да се развиват. С уникалния си дизайн, новият ни офис в София олицетворява същността на нашата визия, мисия и цели“, сподели Ричард Картър, главен изпълнителен директор на SBTech.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *