post

SAP обяви нова спонсорска сделка с Team Liquid, един от най-успешните отбори в електронните спортове. Спонсорството на Team Liquid е първото сътрудничество на SAP с професионална организация по електронни спортове. Като официален партньор в иновациите, SAP ще работи с Team Liquid по съвместното разработване на софтуер, базиран на „in-game“ данни, което ще помогне на Team Liquid да анализира постиженията и да постигне по-голяма прецизност при отборното и индивидуално представяне, както и в проучването за откриване на нови таланти.

 

SAP ще подкрепи Team Liquid чрез внедряването на гама от иновационни технологични решения, които ще предоставят на отборите най-съвременните инструменти за анализ, за да се подобри цялостното им представяне, както по време на тренировки, така и по време на състезания. Бизнес платформата SAP HANA® ще се използва като основна технология за съвместното развитие. Част от ко-иновационния процес ще бъдат допълнителни компоненти като SAP® Cloud Platform, системата за дигитална иновация SAP Leonardo, както и Интернет на нещата (IoT) и функциите за прогнозиране и машинно обучение. Като предоставя на Team Liquid възможно най-иновативните инструменти за проследяване и подобряване на представянето, SAP се стреми да участва като автентичен, глобален и постоянен играч в екосистемата на електронните спортове, обръщайки се към младата и технически компетентна общност.

 

„След като реши да стане спонсор в областта на електронните спортове, SAP внимателно наблюдава и анализира пазара и неговата екосистема, преди да вземе окончателното си решение за партньорство с Team Liquid – един от най-успешните отбори в тази сфера “, каза Стефан Рийз, директор на отдел „Човешки ресурси“ в SAP. „От гледна точка на SAP, електронните спортове са отворени към технически компетентна и високо квалифицирана млада аудитория, както и към потенциални нови таланти. Като глобална, иновативна и гледаща напред технологична компания, SAP предоставя силен бранд, който се вписва отлично в екосистемата на електронните спортове.“

 

„Има силно търсене на съдържателна информация и аналитичен софтуер в електронните спортове,“ коментира Виктор Гуусенс, главен изпълнителен директор в Team Liquid. „За Team Liquid конкурентното представяне е ключово, а смарт технологиите и данните ни дават възможно най-добрите инструменти за анализ и подобрение. Като технологична компания, която е водеща в иновациите и има спонсорски опит в областта на спорта и развлеченията, SAP е перфектният партньор за сътрудничество с Team Liquid за създаването на инструменти и решения, които да ни направят още по-конкурентоспособни.“

 

„Електронните спортове са изключително интересна област за SAP. Чрез отборно спонсорство SAP ще може да реализира пълния си потенциал, работейки тясно с Team Liquid за разбирането на техните нужди и прилагането на иновативни технологични решения, насочени към тях.“, коментира Ларс Ламади, ръководител на отдел “Спонсорства” за Европа и Азия в SAP.  “SAP е компания, движена от иновацията, и се интересува от електронния спорт в качеството му на 100% дигитален спорт с високи темпове на развитие. Партньорството с Team Liquid, които залагат основно на истинско и автентично ко-иновационно мислене, ще има полезно значение за технологиите на SAP. ”

One thought on “SAP става спонсор на водещия отбор в електронните спортове Team Liquid

  1. https://bg.linkedin.com/in/danina-ruseva-931a2239 Повече от 5 години ме следят със сателит по цялата земя и малтретират психически със звукова вълна. Опитват се да ме изолират и погребат на село Мадан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *