post

Феновете на умните технологии вече могат да закупят часовника Samsung Gear 2 Neo с 50% намаление единствено в публичния канал на Мтел в социалната мрежа Viber. Потребителите, които искат да се възползват от отстъпката трябва да се сдобият с промо-код, който ще могат да намерят в чат канала на компанията в популярното мобилно приложение.

За да закупят Samsung Gear 2 Neo с отстъпка, клиентите ще трябва да последват специален линк, който също ще се намира в канала на Мтел във Viber и да го поръчат онлайн. По този начин те ще могат да вземат умния часовник на цена от 154,50 лева или 7,50 лева с ДДС на месец за 24 месеца. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Промоцията е вследствие на успешната кампания на Мтел във Viber през юни, когато в рамките на часове бяха разпродадени всички бройки на намаления с 30% умен часовник Samsung Gear Fit. Мтел е първата телеком компания в България със собствен канал във Viber, а от юли е и първата такава със собствени Viber стикери в популярното приложение. От декември 2015 година насам публичния чат канал на Мтел е събрал над 65 хиляди последователи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *