post

Теленор предлага умния часовник Samsung Galaxy Watch, вече с по-дълъг живот на батерията и традиционен кръгъл дизайн. Батерията на Samsung Galaxy Watch има по-дълъг живот, с което елиминира
нуждата от ежедневно зареждане.

В комбинация с приложението Samsung Health, потребителите на Galaxy Watch могат да проследяват и записват по-подробни данни за здравето си, включително сърдечния ритъм, изразходваните калории и хранителните си навици. Всяка сутрин часовникът може да показва сутрешен обзор на времето,
програмата за деня, напомнянята и други.Часовникът позволява и лесно и удобно проследяване на здравето и начина на живот на потребителя, като може да следи нивата на стрес и да предложи упражнения за дишане, които помагат за по-добра концентрация. Часовникът проследява още всички нива на съня, както и 39 вида тренировки.

Samsung Galaxy Watch предлага разнообразни циферблати с ефекти за дълбочина и осветеност, характерни за аналогов часовник звуци, както и различни каишки, които му придават по-традиционно усещане. Дизайнът му е кръгъл и с въртяща се рамка, която се използва в управлението на функциите му.
Часовникът е сертифициран за издръжливост по военен стандарт с Corning Gorilla Glass DX стъкло и водоустойчивост до 5 атмосфери. Часовникът също така поддържа голям набор приложения.

Теленор предлага Samsung Galaxy Watch в неговата 46 мм. Bluetooth версия в сребрист цвят. Цената на часовника е 679,99 лв. при плащане в брой или 32,99 лв. на месец в условията на двугодишен лизинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *