post

След премиерата на Galaxy S8 и слуховете за предстоящото завръщане на “горещия” Note 7 на пазара, спекулациите за бъдещия Note 8 като че ли се увеличиха, а един от основните им източници е китайската социална мрежа Weibo. Разбира се няма как да бъдем напълно сигурни в достоверността на тази информация, но все пак не можем да я пренебрегнем с лека ръка.

Според най-новите клюки в социалната мрежа, Galaxy Note 8 ще е малко по-голям от S8+, като диагоналът на екрана му ще е 6.2 или 6.3 инча, но липсват повече подробности за резолюцията, съотношението, или рамката на дисплея. Вместо това получаваме поредното потвърждение за двойна задна камера, която по принцип се очакваше да дебютира в Galaxy S8, но това така и не се случи за съжаление.

Заедно с това, следващият фаблет на Samsung ще дойде със знаковия за серията стилус S Pen, възможност за разпознаване на ириса на окото и пръстовите отпечатъци и разбира се с поддръжка на платежната услуга на компанията – Samsung Pay. Премиерата му се очаква през третото тримесечие на годината, като корейският гигант може би отново ще се опита да изпревари Apple и нейния iPhone 8 и да спечели потребителите, които няма да имат търпението да изчакат появата му на пазара след прогнозираното закъснение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *