post

В навечерието на осминафиналите на световното първенство в Бразилия качеството на телевизора у дома се оказва от първостепенна важност. Новата серия Samsung UHD Curved телевизори променят установените норми, така че всяко гледане на телевизия се превръща в неповторимо изживяване. Samsung HU8200 смесва най-напредналите технологии за дисплеи с извит екран, който Ви поставя точно в центъра на действието с невероятни ъгли на гледане. 3D технологията изнася преживяването на следващото ниво чрез добавяне на по-голяма дълбочина. Наборът от смарт функции на Samsung Ви дава всичко – от Catch-up TV до най-различни приложения и игри. Samsung HU8200 e наличен в два размера 55“ и 65“.

4k извит екран
Телевизорите от серията HU8200 се отличават с невероятно детайлен 3840х2160 4k LED екран, който предоставя най-фините детайли и най-реалистични цветове и при това в собствения Ви дом. Независимо дали говорим за поредния футболен мач, драматичен филм или любимата Ви игра, този телевизор Ви позволява да се наслаждавате на Вашето съдържание без компромиси и с най-добро качество.

Извитият екран не само изглежда впечатляващо, той увеличава наличието на екранна площ в рамките на периферното зрение, осигурявайки истинско поглъщащо изживяване при гледане. Кривата на екрана следва извивката на очите и създава естествен ъгъл на гледане, който ни позволява да видим целия екран, без да създава напрежение в очите. В допълнение UHD резолюцията на HU8200, която е 4 пъти по-голяма от Full HD, Ви осигурява ненадминато качество за пълноценно телевизионно изживяване.

Active 3D
Active 3D технологията предоставя възможно най-дълбокото и най-впечатляващо 3D изживяване. Перфектен, за да се потопите в екшъна на най-новите касови филми, които гледате с приятели, или пък в красотата на природата с 3D документални филм, HU8200 поставя домашното забавление на следващо ниво. UHD телевизорът идва с включени два чифта очила, така че можете да започнете гледането, веднага след като сте се погрижили за настройките.

Авангардна екранна технология
HU8200 разполага с най-иновативните Samsung технологии, предназначени да предоставят възможно най-добрата картина.

UHD Upscaling повишава качеството на изображенията с ниска резолюция, осигурявайки най-добрата възможна картина на големия LED екран, независимо от качеството на източника.

UHD Dimming технологията регулира автоматично цвета и контраста за осигуряване на прецизно нюансиране, като допълнително оптимизира картината. Това гарантира естествени и реалистични изображения, позволявайки на цялото семейство да се наслади на предпочитаното от тях съдържание по най-добрия начин.

Цялата тази технология се захранва от мощен четириядрен процесор, който осигурява безпроблемно изпълнение. Той Ви позволява дори да разглеждате няколко екрана едновременно, така че да можете да гледате телевизия на живо, докато си пишете с приятели, търсите в интернет по-подробна информация за програмата или проверявате социалните мрежи по време на рекламите.

Дните на изостаналите от напредъка в технологиите телевизори са минало благодарение на UHD Smart Evolution Kit съвместимостта. Този удобен порт Ви позволява да подобрявате качеството на излъчването или характеристиките и да добавяте смарт функции, когато излезе по-нова технология – просто инсталирате новия Evolution Kit, за да се насладите на функционалността и новите предимства на следващото поколение телевизори, без да е необходимо да си купувате нов телевизор.

Samsung HU8200 е достъпен в магазините и на българския пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *