post

 

 

От днес двата модела могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на Samsung

 

От днес Samsung стартира официалните продажби в България на двата флагмана от серията Galaxy Note – Note10 и Note10+. С водещи в индустрията характеристики, Note10 и Note10+ дават на потребителите палитра от възможности да изразят креативния си потенциал и да превърнат всеки един момент в специален. С обновен S Pen, професионална камера, творчески инструменти и мощна батерия, двата модела предлагат производителност без аналог на пазара.

 

Екран от край до край

За първи път досега, серията Galaxy Note10 идва в два размера, за да могат потребителите да изберат най-подходящия смартфон за тях. Galaxy Note10 е с 6.3-инчов Инфинити дисплей като на кино и е най-компактният Note някога. Galaxy Note10+ е с 6.8-инчов Инфинити дисплей като на кино и е най-големият форм фактор в серията досега, но същевременно пасва удобно в ръката и е лесен за използване.

 

И двата модела са оборудвани с награждавания с награди Dynamic AMOLED дисплей. С HDR10+ сертификат и динамичното картографиране на тонове, снимките и видеата са по-ясни от предишни модели Note, и са придружени от забележителна и широка цветова гама.

 

Обновен S Pen

Galaxy Note10 и Galaxy Note10+ добавят нови функционалности на познатия S Pen, който идва с обновен дизайн и възможност за превръщане на ръчни записки в дигитален текст само с един клик. Сега, чрез функцията Air actions, имате възможност да управлявате устройството само с жестове, посредством металния стилус.

 

Директна връзка с персоналния ти компютър

Чрез интегрираната връзка с Windows, директно в Бързия панел на смартфона, вече лесно можеш да изпълняваш ежедневните си задачи и да унифицираш работата със своя персонален компютър. Сега можеш да виждаш всички нотификации, да изпращаш и да получаваш съобщения, да преглеждаш изображения и да прехвърляш файлове между устройствата без да се налага да поглеждаш към екрана на телефона си или обратно.

 

 

 

Проектиран за създателите на съдържание

Със смартфоните Galaxy Note10 създателите на съдържание получават най-съвременните инструменти, за да заснемат зашеметяващи видеа и снимки и да ги редактират на момента, директно от телефона.

 

За всички, които търсят още повече начини за изразяване, Galaxy Note10 предлага иновативни AR и 3D технологии в камерата за създаване на динамични рисунки, ефекти и анимации. Благодарение на 3D Scanner, първият в серията Notе досега, DepthVision камерата на Galaxy Note10+ може да сканира даден обект  и мигновено да го превърне в подвижно 3D изображение.

 

А сега за геймъри или влогъри, които искат да добавят индивидуалност към своите стриймове, серията Galaxy Note10 представя приложението Screen recorder с възможност за запис дори при изключен екран, опцията за картина в картината (picture-in-picture) и интеграция със S Pen за лесно добавяне на коментари.

 

Мощна батерия и супер бързо зареждане

И двата смартфона Galaxy Note10 идват с батерии, които лесно издържат цял ден интензивна работа. Galaxy Note10 разполага с батерия с капацитет 3500mAh, а Galaxy Note10+ с 4300mAh и функция за супер бързо зареждане. Сега само с 30 минути жично зареждане с мощност от 45W[1], устройството е готово да издържи натоварването на деня. Безжичното PowerShare зареждане е налично в двата нови модела от серията, за да може да презаредиш удобно Galaxy Watch, Galaxy Buds, или друго Qi-съвместимо устройство, използвайки своя Galaxy Note10.

 

Наличност на Galaxy Note10 и Galaxy Note10+

Galaxy Note10 е вече наличен в България в цветове Сребърно сияние, Розово сияние и Черно сияние, а Galaxy Note10+ ще бъде наличен у нас в цветове Сребърно сияние, Бяло сияние и Черно сияние.

 

За повече информация относно Galaxy Note10, посетете https://www.samsung.com/bg/

 

[1] Налично само за Galaxy Note10+. 45W зарядно трябва да бъде закупено отделно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *