post

Продажбите на Samsung Galaxy S8 не са толкова големи, колкото очаквахме, според някои анализатори. Това със сигурност е причината компанията да избърза с премиерата на Note 8, който ще дебютира няколко седмици по-рано от очакваното, но Galaxy S8 все още е горещо предложение, ако търсите смартфон от висок клас и именно заради това, компанията се готви да пусне на пазара нова версия. Тук не става въпрос за технологични подобрения, а за добавяне на още една разцветка в гамата и това ще бъде Coral Blue, която ще е на разположение в Best Buy тази седмица. Към момента на пазара са налични три цвята Galaxy S8/S8+ – Midnight Black, Arctic Silver и Orchid Gray, а в Азия гигантът пусна своя флагман и в красив розов цвят, насочен към дамите.

Може би си спомняте, че Samsung направи същото с предишните си топ модели от серията „S”, като пусна нови цветови опции месеци след като телефоните излязоха на пазара.

Синият вариант ще бъде ексклузивен за Best Buy и ще е наличен още този четвъртък, а търговецът се готви да обяви промоция, която ще свали цената на моделите от серията Galaxy S8 с до 250 долара през последната седмица от този месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *