post

Вече няколко години производителите на смартфони от висок клас се опитват да реализират на практика концепцията „тъчскрийн на целия преден панел“. Дисплеите стават все по-големи, а рамките – все по-малки. Явно Samsung Electronics най-после е успяла да премахне рамката около екрана, поне така пише корейският сайт MK News. В съобщението изданието се позовава на ръководител на компанията, който е пожелал анонимност. Моделът с условно название Samsung Galaxy ще е готов през второто или третото тримесечие на тази година, тоест още се разработва.
Разбира се, смартфонът не може да бъде съвсем без рамка – от три страни той все пак няма да има, но отгоре са разположени камерата за видеоразговори и говорителят. Както се очаква, устройството ще работи под управлението на Android, а големият дисплей е реализиран по технология AMOLED.
Естествено, тук може да става дума за известния по слуховете Samsung Galaxy S III. Освен това, има надежда загадъчното устройство да бъде показано на Mobile World Congress 2012 другата седмица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *