post

Samsung представи новия си смартфон Galaxy XCover 4, който се отличава с допълнителна издръжливост, за да може да устои и на най-екстремните условия. Моделът има редица подобрения в сравнение с XCover 3 и представлява „значителна стъпка нагоре“ спрямо него.

Твърди се, че устройството е „идеалният инструмент за работа във всякакъв вид среда като същевременно включва в дизайна си същината на философията на Galaxy”. Като оставим на страна неговата издръжливост обаче, смартфонът изобщо не е впечатляващ – спецификациите му са по-скоро от среден клас.

Според разработчика на телефони от Южна Корея, моделът е с по-лъскав и тънък дизайн от XCover 3, с подобрено захващане и по-малък панел. Той предлага и режим за работа с ръкавица както и хардуерни бутони, които са пригодени за бърз достъп до често използваните приложения като фенерче и камера.

Устройството е сертифицирано по стандартите IP68 за защита от проникване на прах и водоустойчивост.

Galaxy XCover 4 разполага с 5-инчов HD дисплей, 13 мегапикселова основна и 5 мегапиксеова предна камера и 2,800 mAh батерия. Работи с операционна система Android 7.0 с платформата на Samsung за корпоративна мобилност „Knox“, захранва се от 1.4GHz четириядрен процесор с 2GB RAM и 16GB пространство за съхранение (със слот за microSD).

Смартфонът ще бъде наличен в Европа в началото на април.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *