post

В четвъртък Samsung представи смартфон от среден клас, който притежава някои ключови характеристики, но не е от семейството Galaxy S или Note – Galaxy A7.

Устройството идва с плосък 6 инчов Full HD OLED дисплей, осемядрен процесор, 4/6 GB оперативна и 64/128 GB вградена памет, 3300 mAh батерия и Android 8.0 Oreo, но както вече посочихме, най-интересната му характеристика е тройната задна камера, която до момента не се предлага от никой друг омдел на компанията. Тя има 24 мегапикселов основен сензор, 8 мегапикселов Ultra Wide обектив и 5 мегапикселов сензор за дълбочина, докато предната камера е 24 мегапикселова и разположена близо до горния ляв ъгъл, подобно на новите модели iPhone.

Galaxy A7 няма сензор за пръстови отпечатъци на гърба, но той не е вграден и в екрана, а се намир отстрани на телефона. Устройството ще се предлага в четири цвята – черен, син, златист и розов и изглежда идва точно навреме, за да се изправи директно срещу iPhone Xr. Цената му все още не е ясна, но както каза Ди Джей Кох преди няколко дни, явно Samsung започва да предлага нови функции в средния си клас смартфони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *