post

Samsung Electronics представи смартфоните Samsung Galaxy S9 и S9+ в рамките на традиционния мобилен конгрес, който се провежда към този момент в Барселона. Те са създадени, за да отговорят на все по-визуалното общуване помежду ни чрез снимки, видеа и емоджита и допълват иновациите с високотехнологична камера, чийто дизайн за снимки при слаба светлина е с нова двойна бленда, видео на супер забавен каданс и персонализирани емоджита с добавена реалност.

Камера

Съвременните камери са създадени за нещо много повече от снимки – днес те служат като средство за общуване и свързване с другите. Потребителите търсят високотехнологична смартфон камера, за да правят снимки с висока резолюция, които да разказват тяхната лична история и то по уникален начин. За да отговорят на тези очаквания, камерите на Galaxy S9 и S9+ са оборудвани със Super Speed Dual Pixel сензор. Той има мощен процесор и памет за снимки с много високо качество.

Ново забавление

Когато сме на път, смартфоните са най-често нашия избор за забавление. Затова Samsung създаде устройство, което предлага първокласно звуково изживяване със стерео високоговорители, настроени от AKG. Независимо дали потребителите ще се отдадат на любимия си филм или ще слушат най-новия албум на обичан изпълнител, звукът е кристално ясен, чист и с изключително качество. Galaxy S9 и S9+ също поддържат Dolby Atmos, което създава усещане за 360- градусов звук.

Към това звуково изживяване на Galaxy S9 и S9+ е добавен и революционният инфинити дисплей на Samsung. За първи път представен в модела Galaxy S8, яркият, светъл Super AMOLED Инфинити дисплей се слива директно с телефона. С автоматична функция за адаптиране на контраста, потребителите могат да използват своите устройства и на пряка слънчева светлина.

Устройство, подходящо за свързан начин на живот

Galaxy S9 и S9+ са първите телефони, които могат да поддържат новото приложение SmartThings. То управлява всяка функция на свързания начин на живот – у дома, в офиса или в движение. Приложението SmartThings ще свързва множество устройства, както на Samsung, така и на други производители.

Следващото поколение Samsung DeX, създаден специално за потребителите, които са постоянно в движение, пренася емоциите от големия екран към мобилното устройство. С новата станция DeX Pad потребителите могат лесно да свържат Galaxy S9 и S9+ с по-голям монитор, клавиатура и мишка, и така да улеснят редакцията на документи или да се насладят на емоцията от игрите на голям екран. С DeX Pad потребителите лесно могат да преобразят своя телефон Galaxy S9 или S9+ в Touch Keyboard и Touch Pad.

И още

Samsung наложи глобалните стандарти IP68 за водоустойчивост, прахоустойчивост и бързо безжично зареждане на смартфоните. Galaxy S9 и S9+ минават на следващото ниво. Устройствата поддържат памет, достигаща до 400 GB с Micro SD Card и са снабдени с последния модел процесор за приложения, който предоставя бърза производителност и фина обработка на изображенията.

Нещо повече, притежателите на Galaxy S9 и S9+ могат да бъдат спокойни, тъй като устройствата им са защитени с Knox 3.1, последното поколение платформа за защита на Samsung. Galaxy S9 и S9+ поддържат три различни биометрични опции за разпознаване – чрез сканиране на ирис, пръстов отпечатък или разпознаване на лице. Така потребителите могат да избират най-удобния начин да защитят техните устройства и приложения. Смартфоните поддържат Intelligent Scan, нова система за верификация, която интелигентно интегрира общите функции на технологиите за сканиране на ирис и разпознаване на лице, за да могат потребителите бързо и удобно да отключват телефоните си навсякъде. Galaxy S9 и S9+ идват и с функцията Dedicated Fingerprint, като така потребителите имат достъп до защитена папка, изискваща различен от стандартния пръстов отпечатък, нужен за отключване на телефона.

Galaxy S9 и S9+ са с оптичен сензор, вграден в самото устройство, който подобрява възможностите ви да следите здравето си, като дава подробна и точна информация за здравословното ви състояние. Сензорът позволява на Galaxy S9 и S9+ да следят Heart Load Factor, нов начин за измерване в реално време на сърдечното ви натоварване.

Ще можете да закупите Galаxy S9 и S9+ на 16-ти март 2018 г. в търговската мрежа, като ще можете да избирате между три цвята – среднощно черно, син корал и новото ултравиолетово.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *