post

На международното изложение CES 2017, Samsung Electronics представи новия CH711 Quantum Dot извит монитор. Моделът e проектиран с мисъл за геймърите. Независимо от съдържанието, той предоставя реалистична картина със спиращо дъха качество. CH711 е наличен в два варианта – 27 и 31.5 инча, които ще бъдат пуснати в търговската мрежа в началото на 2017 година.

С извивка от 1800R и свръхширок зрителен ъгъл от 178 градуса, CH711 представя съдържание, което е ясно видимо независимо къде в стаята се намирате. Неговият ергономичен дизайн позволява на потребителите да настройват хоризонталното и вертикалното позициониране на монитора за постигане на оптимален комфорт. С почти 125 процента sRGB цветно покритие и 2,560 x 1,440 WQHD резолюция, CH711 поставя нови стандарти за детайлно цветово представяне на всяко разстояние.
 
Тънкият и стилен 360-градусов дизайн на CH711 е много добро допълнение за всяко бюро и интериор. Неговият изчистен бял корпус е с впечатляващ дизайн без рамка от три страни и изцяло прикрива всички кабели в стойката на монитора.
 
Еволюцията на Quantum Dot мониторите

Революционните извити модели с Quantum Dot, CFG70 и CF791, които бяха пуснати в търговската мрежа в САЩ през декември 2016-та, също ще направят своя дебют на изложението CES през тази седмица.
 
Създадени специално за професионални и запалени геймъри, 24- и 27-инчовите CFG70 извити монитори комбинират визуалното качество на Quantum Dot технологията на Samsung с удобен, свръхширок зрителен ъгъл на своите извити монитори, за да предоставят върховно гейминг изживяване. CFG70 предлага редица геймърски характеристики като Gaming UX потребителски интерфейс, както и разширени възможности за калибриране, които да оптимизират картината за всеки от жанровете игри FPS, RTS, RPG и AOS.
 
С извивка от 1,500R и свръхшироко 21:9 съотношение, извитият CF791 Quantum Dot монитор работи също толкова добре и когато се използва за работа, предоставяйки несравнима яснота и детайл. С помощта на технологията Picture-by-Picture (PBP) потребителите могат да зареждат съдържание от всеки източник през HDMI или DP и да го позиционират навсякъде по екрана. Допълнителна Picture-in-Picture (PIP) функция позволява на потребителите да свиват и позиционират съдържание навсякъде по екрана, без да губят от резолюцията или качеството на картината. Вградена стойка с възможности за настройка на височината също предоставя ергономичен комфорт и прави CF791 идеален за всяка работна станция или офис среда.

ch711_curvedmonitor_3

Начало на играта

За да отпразнува представянето на най-новите си монитори, Samsung ще предложи на посетителите на CES 2017 възможността да се насладят лично на приятелско състезание в интерактивната гейминг зона на Samsung. Щандът на компанията ще включва и интерактивни станции, където посетителите ще могат да играят на няколко от настоящите топ видео игри на извитите CFG70 Quantum Dot гейминг монитори. Състезанията ще се излъчват на живо на няколко големи SMART LED signage екрана, като по този начин ще демонстрират изключителното визуално представяне на мониторите пред широката аудитория на CES.
 
Екраните на бъдещето

Посетителите на CES могат да разгледат и следващото поколение от монитрои с висока резолюция на Samsung, които ще бъдат пуснати в началото на 2017 година.

28-инчовият монитор UH750 съчетава геймърските функции на Samsung с ултрабързо време за реакция от 1 m/s, Quantum Dot дисплей и висококачествена UHD резолюция – всичко това в тънък дизайн с тясна рамка.

23.8- и 27-инчовите модели SH850 предоставят WQHD резолюция и DP последователна свързаност в плосък дизайн без рамка от три страни, квадратна основа и стилен екстериор, който е подходящ за всеки дом или офис. SH850 мониторите разполагат също и с регулируема на височина и стойка с възможност за накланяне и въртене за постигане на оптимален комфорт на гледане.
 
CH711 ще бъде представен на щанда на Samsung Electronics заедно с наскоро представените CFG70 and CF791 Quantum Dot монитори.

ch711_curvedmonitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *