post

Samsung Electronics представи новите слушалки LEVEL U Bluetooth. Най-новото попълнение в семейството на LEVEL комбинира в себе си последните технологии от Samsung, най-добрия звук с кристално чисто качество при разговор и стилен, ергономичен и удобен дизайн. LEVEL U притежават батерия с дълъг живот, както и приложението Text-to-Speech (TTS). Слушалките са вече на българския пазар и могат да се намерят в по-големите магазини за техника.

„Слушалките Level U Bluetooth са доста необичайни и това е, защото в Samsung открихме наистина нов начин за подобряване на мобилното изживяване за нашите потребители – видяхме от какво те наистина имат нужда и създадохме новите LEVEL U – заяви Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент, Global Marketing, IT & Mobile Division в Samsung Electronics. – LEVEL U комбинира стил, комфорт и представяне с безжични Bluethooth възможности. Това са наистина лесни за употреба слушалки и нашите клиенти ще ги харесат много.”

Изтънчен ергономичен дизайн

Слушалките се предлагат във впечатляваща гама от цветове, подходящи за всеки стил, включително синьо и черно, бяло, златно и синьо. Тежащи само 33 грама, с меки и гъвкави уретанови части и дизайн с регулируема дължина, LEVEL U са сигурни и удобни. Притежават също и леко повдигнати вградени бутони за контрол, чрез които потребителят лесно може да настрои силата на звука, да пусне, спре или пропусне песен, дори и в движение. Ергономичният дизайн на хибридните слушалки комбинират възможността за изолиране на страничните шумове с комфорта на големите слушалки. Магнитните накрайници на LEVEL U се затягат заедно, правейки сета спретнат и лесен за носене, когато не се употребява.

Най-доброто представяне в този клас

Използвайки най-новите мобилни и аудио технологии на Samsung, LEVEL U притежава два микрофона. Единият събира шума от заобикалящата среда, а другият улавя гласа на потребителя, след което слушалките филтрират външния звук, за да доставят кристално чисто аудио до човека от другата страна. LEVEL U предоставя също и оптимално изживяване, докато слушате музика, благодарение на технологията, намаляваща шума и ехото и 12 мм динамични говорители, които осигуряват богат бас и балансиран звук. Благодарение на технологията Bluetooth 4.1 и apt-X Codec, потребителите могат да се насладят на високо качество на аудиото като от CD, но без неудобството на кабелите.

Многофункционална употреба

LEVEL U е много повече от безжично аудио устройство. През приложението на Samsung за LEVEL U слушалките могат да сигнализират на потребителите за важна информация, включително пропуснати повиквания, аларми, планирани събития и оставаща батерия, благодарение на функционалността на Text-to-Speech (TTS), вибрация и интерактивна икона на екрана. С универсалния 5 pin порт за зареждане и до 10 часа живот на батерията за аудио, 11 часа време за разговори и 500 часа в режим на готовност, LEVEL U се вписват по-най добрия начин в ежедневието на хората. Слушалките осигуряват връзка със света и голяма свобода за всеки по всяко време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *