post

По време на изложението CES 2017, Samsung Electronics представи своята нова серия QLED телевизори – Q9, Q8, и Q7 – както и най-новата линия от аудио-визуални продукти за дома, включително безжична колона H7 Wireless Speaker, нов саундбар и UHD Blu-ray плейър. 
 
Качеството на картината продължава да е основен приоритет на потребителите по света, а новите QLED телевизори на Samsung представляват крачка напред в тази насока. Новата линия предлага драстично подобрена производителност, с точно пресъздаване на цветното пространство DCI-P3 и възможност за възпроизвеждане на 100 процента от обема на цветовете. Това означава, че новите телевизори могат да изразяват всички цветове при различни нива на яркост между 1,500 и 2,000 нита.
 
Това е в резултат на решението на Samsung да използва нов метален Quantum Dot материал, който дава възможност на телевизора да възпроизвежда значително подобрена гама от цветове с много повече детайли, в сравнение със стандартните телевизори. Новите Quantum Dots позволяват на QLED телевизорите на Samsung да изразяват по-наситено черно и по-богати детайли независимо от яркостта на съдържанието или светлината на стаята.
 
Подобренията в дизайна и функционалността на серията QLED телевизори включват прозрачен кабел, чрез който всички периферни устройства могат да бъдат обединени и свързани с телевизора, както и стойка за стена, която елиминира разстоянието между стената и поставения телевизор. В допълнение, Samsung предлага и две нови стойки, с които QLED телевизорът се превръща в красива част от интериора на дома.

Тази година, интерфейсът Smart Hub вече е наличен и за смартфони чрез подобреното приложение Smart View, което предлага подробен преглед на цялото съдържание върху началния екран на приложението. По този начин потребителите могат да използват тяхното мобилно устройство, за да селектират и стартират техните любими телевизионни програми и видео съдържание по заявка на телевизора си. Потребителите могат също така да изберат дали да получават различни нотификации за любимите им програми на техните устройства.

h7-wireless-speaker

Бъдещето на аудио изживяването

Новата безжична колона H7 Wireless Speaker на Samsung предлага 32-битов звук с ултра-високо качество, елегантен дизайн и интуитивно потребителско изживяване и бе отличена с награда за иновация на CES 2017. Това постижение е емблематично за бъдещите продуктите на Samsung и допълнително засилва лидерството на компанията в категорията. Всепризнатата UHQ 32-битова аудио технология, в комбинация с дълбок бас, който достига до 35Hz, доставя широк спектър на звука. 

MS750 Soundbar е първият саундбар на Samsung, който включва субуфер в основното тяло, което гарантира, че басът е изравнен и кристално чист. С UHQ 32-битово аудио, MS750 доставя мощен звук на домашно кино за телевизори от висок клас, елиминирайки нуждата от отделен субуфер.

MS750 Soundbar се отличава с минималистичен дизайн и може лесно да бъде свързан с телевизора, без да се изискват сложни настройки и допълнително пространство. Това означава, че саундбарът и телевизорът могат да бъдат включвани едновременно, като двете устройства се свързват със захранващ кабел, елиминирайки необходимостта от отделни кабели, както и безпорядъка около телевизора.
 
С поддръжка на безжичен стрийминг чрез Bluetooth, HDR оптимизация и интеграция на приложението Samsung Smart Remote в цялата UHD екосистема, M9500 UHD Blu-ray плейърът създава максимално UHD изживяване. В допълнение, новият режим Private Cinema Mode на M9500 може да прехвърли звука от телевизора към Bluetooth слушалки, доставяйки гъвкавост при гледането на HDR съдържание.
 
В допълнение, новият UHD Blu-ray плейър на Samsung автоматично настройва екрана и звука на телевизора на оптималните нива, анализирайки източника на съдържание, като HDR, Atmos или DTS-X. Другите подобрения към UHD Blu-ray плейъра за 2017 г. включват обновена мобилна интеграция, с която потребителите могат да се наслаждават на своето любимо Blu-ray съдържание на мобилните си устройства.

m9500-uhd-blu-ray-player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *