post

Ръководителят на мобилната дивиизя на Samsung, Ди Джей Кох, присъства на специално събитие в Китай по-рано тази седмица, където говори за сензорите за пръстови отпечатъци в устройствата на компанията. Това, което привлече внимонието обаче, беше фактът, че той използва необявения още официално Galaxy Note 9, чиято премиера се очаква на 9 август.

Снимката, която обиколи интернет пространството, не разкрива много подробности, но ясно се вижда Т-образната формация на задната камера, която има двоен обектив и сензор за пръстови отпичатъци, позициониран под него. Samsung не коментира дали това наистина е Note 9, но не го и отрече:

Това не беше събиите, отворено за пресата и Samsung няма да коментира дали устройството на снимката е необявения Note 9, или не“.

По врме на самото събити, Кох говори за разширените функции на S-Pen, свързани с Bluetooth и игрите, а слуховете твърдят, че новият ситлус ще има собствена батерия и поддръжка на Bluetooth. Може би точно това е причината Кох да носи Note 9 за демонстрациите. Фаблетът ще дебютира на 9 август, по време на официланото събитие Unpacked в Ню Йорк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *