post

QSAN, производител на системи за съхранение на данни, беше избран за един от доставчиците на сторидж оборудване за Световната Универсиада 2017, провела се в Тайван между 19-ти и 30-ти август. Събитието беше излъчвано от компанията China Television Service (CTS), която използва високопроизводителния и надежден хардуер на QSAN за видео монтаж в реално време.
За нуждите на живото предаване бяха избрани и използвани системи QSAN XCubeDAS XD5316. Те предлагат 12Gb/s SAS портове и пропускателна способност от 480Gb/s, както и двоен активен контролер за подобрена надеждност. По време на спортното събитие беше генерирано видео с размер от порядъка на няколко петабайта, които безпроблемно бяха съхранени върху продуктите на QSAN.
„За постигане на най-високото ниво на излъчване на Световната Универсиада 2017, бяха поставени много високи изисквания по отношение на хардуера и софтуерното обезпечаване. Отличната репутация на продуктите на QSAN ни даде увереност, че моделната линия XCubeDAS предлага нужната ефективност и стабилност. Освен, че предлага върхова производителност и висока наличност със своите два активни контролера, XCubeDAS XD5300 предлага гъвкави опции за разширение и поддръжка на 10x12Gb/s SAS порта, което спести много време за видео обработка“, каза Алекс Ши, продуктов мениджър в QSAN Technology, Inc.
Серията XD5300 е създадена с идеята да предложи среда за взаимодействие между различни платформи и може да служи за разширение на капацитета на центрове за данни, архивиране, студено съхранение, мащабно видеонаблюдение, стрийминг и редактиране на видео. В сравнение с известните си конкуренти, решението XCubeDAS може да бъде по-достъпна алтернатива за основен и вторичен сторидж. Освен това, серията XCubeDAS може да осигури над 50% увеличение на производителността, благодарение на революционната технология на QSAN и безплатната 24/7 техническа поддръжка.
„Сериозната атестация за качествата на продуктите на QSAN по време на Световната Универсиада напълно се покрива с впечатленията на нашите клиенти. Решенията на QSAN, които Persy ексклузивно предлага в България, са позиционирани отлично и в ценово отношение, което е причината за постоянно увеличаване на тяхното търсене“, сподели Мартин Филев, Търговски директор в „Перси“ ООД.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *