post

На фона на множеството слухове за бъдещите Pixel 3 и Pixel 3 XL, които витаят в интернет пространството напоследък, немският блог WinFuture излезе с твърдението, че те може би ще бъдат представени през август, или септември. Ако това се окаже вярно, Google ще се конкурира пряко с новите модел iPhone, които Apple по традиция обявява всеки септември, въпреки че компанията обикновено показва своите флагмани в началото на октомври, което се очакваше и за тази година.

Всъщност окончателната версия на Android P се очаква да излезе през август, а WinFuture разкрива и други интересни факти за Pixel 3. Устройствата няма да се произвеждат от HTC или LG, а от филиала на Foxconn, FIH Mobile, който е един от партньорите на HMD Global. Foxconn обаче е и основният доставчик на iPhone за Apple.

Двата телефона Pixel 3 ще се задвижват от процесор Snapdragon 845, но няма да са идентични. Pixel 3 XL, който носи кодовото име Google GB1, ще получи „нов дисплеен хардуер“, според вътрешни документи, станали достояние на блога. Подобно нещо предполагат и изтеклите наскоро снимки на защотното стъкло на двата модела, според които Pixel 3 XL ще има т.нар. „notch”, или прорез в горната част на екрана, подобен на този на iPhone X.

Все пак това са само слухове, а всичко ще стане ясно есента, когато Google обяви новите си модели смартфони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *