post

С над сто OLED и LED екрана и 20 Blu-ray устройства, и ексклузивни активности за представяне на новата серия LUMIX S, Panasonic става официален партньор на тазгодишния филмов фестивал в Кан

Технически партньор от 2017 година, тази година PANASONIC става официален партньор (телевизия, видео, фото) на филмовия фестивал в Кан, чието 72-ро издание се провeжда от 14 до 25 май 2019 година в Кан.

 

Известен със своя опит и тясното си сътрудничество с няколко големи филмови студия и продуцентски компании в Холивуд, PANASONIC е технологичен еталон в областта на телевизията. Най-новият процесор HCX PRO Intelligent, прецизно настроен в Холивуд, превъзходното качеството на картината, благодарение на сътрудничеството с известни колористи и THX сертификатът правят PANASONIC водеща кинематографична марка.

Затова, тази година PANASONIC навлиза по-дълбоко в партньорството си с филмовия фестивал в Кан за популяризиране на Седмото изкуство.

Компанията ще инсталира над сто OLED и LED екрана и Blu-ray плейъра близо до Фестивалния дворец, за да излъчва ексклузивното съдържание на събитието.

Филмовият фестивал в Кан, едно от най-популярните събития в света, очаква над 40 000 посетители, включително 4500 журналиста и фотографи от 161 страни. Това е чудесна възможност за PANASONIC да демонстрира професионалното качество на картината си пред експертна аудитория.

PANASONIC LUMIX за първи път става официален партньор за фотография на филмовия фестивал в Кан.

Професионалистите, и по-специално 400 фотографа, които отразяват събитието тази година, ще имат възможност да се запознаят с новите фотоапарати на PANASONIC – LUMIX S1 и S1R.

Тези модели пълноформатни безогледални фотоапарати са оборудвани с 5-осев двоен стабилизатор на образа, снимат 4K 60p видео, устойчиви са на прах и водни пръски, и могат да бъдат използвани при ниски температури до -10°C.

По време на фестивала, LUMIX ще представи своите фотоапарати LUMIX S1 и S1R на регистрираните професионални фотографи край басейна на хотел Majestic.

Те ще имат възможността да се запознаят с новите фотоапарати, заедно с тяхната екосистема, да ги изпробват за няколко часа, водени от екипи и фото-посланици на PANASONIC.

Нещо повече, няколко майсторски класа на Оливие Анриго, професионален фотограф и посланик на LUMIX, ще разкрият всяка тайна и пълния потенциал на тези изключителни фотоапарати.

За нас е голяма чест да подкрепим седмото изкуство и да бъдем официален партньор на филмовия фестивал в Кан тази година. Присъединявайки се към това престижно събитие, Panasonic още веднъж демонстрира своето ноу-хау в професионалното качество на образа, както със своите LED и OLED екрани, така и с пълноформатните си безогледални фотоапарати LUMIX S1 и S1R. Това партньорство е част от нашата дългосрочна стратегия, насочена към възможно най-точното отразяване на намеренията на филмовите режисьори на телевизионния екран. “, заяви Ерик НОВЕЛ, генерален мениджър на Panasonic France-Belux.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *