post

Ново видео публикувано вчера в социалната мрежа Weibo показва предстоящия смартфон OPPO Reno и неговата изскачаща камера, която много прилича на перка на акула:

OPPO ще представи новата си серя Renoна 10 април, но вече усилено я рекламира в социалните мрежи, подхвърляйки интересна информация за смартфоните на своите фенове.

В краткото видео можете да забележите отварянето на корпуса, когато операторът сменя камерите, а изскачащият модул изглежда моторизиран. Производителите на Android смартфони продължават да търсят начини да оптимизират дисплеите на своите устройства, като се освободят от предните камери, но всъщност нищо не показва какво ще е качеството на снимките при този вариант, макар и стилът да е може би най-любопитния до сега. Решението обуславя някои производствени ограничения, тъй като изскачащите камери имат вибрация, но за сметка на това съотношението екран – тяло се увеличава. Ще се наложи да изчакаме още две седмици, за да разберем какви други изненади ни е подготвила OPPO в новата си серия смартфони Reno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *