post

Тенденцията за поставяне на двойна камера на гърба на съвременните смартфони не е нова, но съвсем скоро ще се промени, а причината за това е Oppo и нейната технология за селфи камера в F3 Plus.
Да, компанията ще постави мощната двойна камера отпред, за да ви предостави възможност да си правите още по-добри селфита. Всъщност основната камера на F3 Plus е 16 мегапиксела, но под нея има още една 8 мегапикселова и компанията не разкрива причината за своето решение, но можем да предположим, че така тя ще предложи популярния ефект “Bokeh” в портретни снимки, а нов тийзър подсказва широкоъгълен обектив за групови кадри.
oppo-f3-plus-teaser
Останалите спецификации на F3 Plus все още са пазени в тайна, но слухове твърдят, че той ще има най-малко 5.5 инчов дисплей, процесор Snapdragon 653 и 4GB оперативна памет, захранвани от 4000 mAh батерия и допълнени с 64GB вградена памет и задна камера с 16 мегапикселов сензор.
Смартфонът ще работи с Android 6.0 Marshmallow и потребителския интерфейс на компанията ColorOS. За Индия, Индонезия, мианмар, Филипините и Виетнам, F3 Plus ще стартира на 23 март, но все още не е ясно дали ще се продава на европейския пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *