post

OPPO пусна нов стандарт за бързо зареждане – OPPO 125W Flash Charge, с който батерия с капацитет 4000 mAh се зарежда в рамките на 20 минути. Освен това същата батерия може да достигне 41% само за 5 минути.

Новата технология е съвместима със съществуващите протоколи за бързо зареждане SuperVOOC и VOOC на компанията. Освен това тя поддържа 65W PD и 125W PPS стандарти, използвайки двуклетъчен дизайн, за да позволи на зареждащите се устройства да намалят наполовина напрежението на двойните клетки по време на разреждане и да предложат по-бързо зареждане. OPPO разработи и персонализирани чипове, за да позволи по-бързото зареждане. Те включват VCU интелигентен контролен чип, AC/DC контролен чип, управление на заряда MCU, чипсет, чип за управление на батерията BMS и чипсет за персонализиран протокол.

Компанията пусна също така и своята 65W AirVOOC технология за бързо безжично зареждане и обяви 50W мини зарядни устройства SuperVOOC и 110W, за да предлои високоефективна конверсия на мощност на потребителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *