post

През последните няколко месеца чухме множество слухове за ново устройство от серията OnePlus Nord, което ще бъде по-достъпно. За сега обаче имаме само признанието на съоснователя на компанията, Карл Пей, който разкри в интервю през юли, че различен модел OnePlus Nord е на път към потребителите в САЩ. Сега Android Police твърди, чеима подробноста за името, цената и характеристиките на устройството.

Според доклада, кодовото име на модела е Billie и той ще дебютира на пазара като OnePlus Nord N10 5G, а цената му ще е под 400 долара, което директно би го поставило в сегмента на iPhone SE и Pixel 4a.

Що се отнася до спецификациите, изданието твърди, че OnePlus Nord N10 5G ще има 6.49 инчов FHD+ дисплей с честота на опресняване 90 Hz и ще се захранва от процесор Snapdragon 6хх, който предлага поддръжка на 5G мрежи, придружен от 6GB оперативна и 128 GB вградена памет. Камерата на телефона ще е оборудвана с четири сензора, като основният ще е 64 мегапикселов, допълнен с 8 мегапикселов широкоъгълен и два 2 мегапикселови, най-вероятно за дълбочина и макро. Няма информация за селфи камерата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *