post

OnePlus се готви да пусни на пазара това лято следващия си телефон OnePlu 5 и докато е очевидно, че той ще има по-добри характеристики от последното устройство на компанията, последните слухове разкриват нещо наистина интересно – двойни камери както отпред, така и отзад.

Всъщност митът за тях идва от снимка, споделена от Android Authority, на която виждаме двойна камера върху нещо, което много прилича на OnePlus 3/3T и от един промо клип, в който посланници на марката, сред които и индийският актьор Сушант Сингх Райпут, говорят именно за двойни лещи.

Обикновено идеята на двойната камера е, че едната е предназначена за стандартни портрети от близко разстояние, а втората включва широкоъгълен обектив за групови снимки. Не са много марките, които предлагат смартфони с двойна камера, но две от тях са Vivo и Oppo, които са собственост на BBK Electronics, компанията майка, притежаваща и OnePlus и това дава допълнителна тежест на всички тези слухове и предположения.

Освен двойните камери, от OnePlus 5 се очаква да притежава батерия с капацитет 3600 mAh, поне 6 GB оперативна памет и процесор Snapdragon 835, а какви изненади ни е подготвила компанията, може би ще разберем едва когато смартфонът бъде представен официално.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *