post

Потребителите посрещнаха радушно новия Galaxy S8, но Samsung вече потвърди, че е в процес на разработка на един по-добър и по-безопасен фаблет от серията Note, а в доклада си за приходите от първото тримесечие съобщи и, че ще пусне нов флагман през втората половина на годината. Това може да означава само едно – Note 8 е на път.

Някои по-ранни слухове, които подробно описват предполагаемите характеристики на телефона, а дизайнерите вече създават все по-убедителни рендери. Сега You Tube каналът Concept Creator излезе със своя версия на идеята за Note 8:

Според концепцията, той ще е един по-добър вариант на Galaxy S8 със същия дизайн, но по-голям 6.4 инчов Infinity дисплей, двойна задна камера и вграден стилус. На гърба му няма сензор за пръстови отпечатъци, което трябва да ни подскаже, че той вече е вграден под екрана, което всъщност трябваше да се случи още при Galaxy S8, но компанията така и не успя да го реализира на практика, за което получи множество критики.

Дали това ще се сбъдне, или Samsung е подготвила нещо ново и различно за своите фенове, предстои да разберем по-късно тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *