post

Nokia се готви да стартира следващата си итерация в 6 и 7 серия. Капацитетът на батериите на новите модели, наскоро беше забелязан в уеб сайта за сертифициране на TUV Rheinland, а сега в мрежата се появи списък на Geekbench, който съдържа името Nokia QuickSilver. Твърди се, че това е предстоящата Nokia 6.4.

Според данните на Geekbench, Nokia HMD Global QuickSilver работи с Android 11 и има 6 GB оперативна памет. Телефонът е в списъка с неидентифициран процесор Qualcomm, но доклад в Nashville Chatter сочи, че ще се предлага с графичния процесор Adreno 619, който е свързан със Snapdragon 690.

Освен това докладът предполага, че Nokia ще пропусна 6.3 и ще пусне Nokia 6.4 5G. Телефонът изкарва 471 точки в едноядрения и 1500 точки в многоядрения тест на Geekbench.

Според изтеклото преди това изображение, Nokia 6.4 ще има капковиден прорез, в който ще се помести предната камера, отдолу ще има значителна брадичка, а рамките на екрана ще са минимални. Задната камера ще е четворна, подредена в кръгъл модул, под който ще има овална светкавица. Размерите на телефона ще са 164.9 х 76.8 х 9.2 мм. По-рано се говореше, че Nokia 6.4 ще разполага с оптика ZEISS и 4500 mAh батерия.

Освен това Nokia 6.4 ще има жак за слушалки в горния край, а в бутона за включване е вграден сензор за пръстови отпичатъци. Според последните слухове, устройството ще дебютира не по-късно от април.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *