post

HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви днес, че новият Nokia 3.1 вече може да бъде закупен в България.

Nokia 3.1 има изискан алуминиев дизайн и доставя първокласно изживяване, като демонстрира качество и изработка, която очаквате от смартфон с марката Nokia. С включването си в семейството на Android One,  Nokia 3.1  получава подкрепата на Google, за да гарантира най-доброто изживяване от всички модели в този ценови сегмент.

Това е достъпен смартфон с пропорция 18:9. Точният размер за използване с една ръка, сега идва с по-голям 5.2-инчов HD +, защитен и  устойчив на повреди 2.5D, извит Corning® Gorilla® Glass 3 дисплей, за да остане по–красив за по-дълго време.

В Nokia 3.1 работи MediaTek 6750, осем-ядрен чипсет, който ви дава два пъти повече ядра и  50% повече производителност от предшественика си, за да е в такт с вашите нужди. С обновена, 13-мегапикселова, автофокусна, основна камера Nokia 3.1 улавя спомените, които ще искате да преживеете отново и отново, докато широкоъгълната предна камера е по-добра за всяко селфи.

Смартфонът е наличен в няколко цвята: син/мед, черен/мед и  бял/стомана; две възможности за памет постоянна/оперативна RAM: 2GB/16GB и 3GB/32GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *