post

Този съботен ден е посветен на  Super Mario и милионите му фенове по света. Целият план за честването все още не е разкрит, но една част от него включва играта Super Mario Run за iOS и Android, като на 10 март тя ще струва само 4.99 долара, а 50% отстъпка ще важи две седмици.

Nintendo публикува и подробна таблица, която показва отстъпките от цената на Super Mario Run в App Store и Google Play във всяка страна, където тя е достъпна.

Последното намаление на хитовата игра беше през септември миналата година, когато компанията направи и голяма актуализация, въвеждайки нов геймплей, наречен Remix 10, нов герой Princess Daisy, нов свят и прочие. От оскъдната информация сега не става ясно, дали играта ще получи още екстри, по случай празника си.

Миналата година Nintendo отпразнува Mario Day по различни начини, сред които и работа с нестопанската фондиция за деца Starlight, като осигури на хоспитализираните деца ярко оцветени болнични дрехи с героите на играта. Отделно от това имаше рамки, посветени на Mario във Facebook, игри, продавани чрез конзолите на компанията, както и големи събития в PAX East в Бостън и награди.

Всъщност първите няколко нива на Super Mario Run са безплатни, така че можете да я пробвате, преди да решите да я закупите на празничната цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *