post

В нашата презадоволена цивилизация все повече хора днес се питат, дали щастието е в материалното благополучие, личностната реализация, красивия външен вид или в нещо друго. Дори много успешни в своята работа хора, печелещи много пари, често се чувстват нещастни и неудовлетворени от живота си. Търсенето на щастие си остава константен фактор в живота ни, независимо от възрастта, социалния ни статус или личните ни цели, както и от това, в коя част на света се намираме.

Днес постигането на материално благополучие е достъпно за мнозина, но все повече хора достигат до извода, че икономическият просперитет и технологичният напредък, осигуряват комфорт и удобства, но не успяват да им донесат щастие. Че щастието може да се крие дори в най-дребните неща около нас – току що израснало в двора кокиче, песента на птичките през пролетта или първия слънчев ден след зимните месеци. То може да бъде намерено в хармоничното отношение към природата, балансираното хранене и грижата за здравето.

Добрата физическа форма и привлекателният външен вид също могат да ни накарат да се чувстваме щастливи. Спортът и пълноценната храна са в основата на добрия тонус и здраве на човек. Все повече хора възприемат храненето като ритуал, от който зависи да бъдем здрави, щастливи и с високо самочувствие. Увеличената консумация на плодове и зеленчуци, и тяхното ежедневно присъствие в менюто ни например, помага да свалим ненужните килограми и прави кожата на лицето ни свежа и сияеща.

Важно значение за перфектния външен вид, за здравето и тонуса ни, а от там – и за чувството ни за щастие има натуралният колаген. Той забавя с години процеса на остаряване, подобрява тонуса и лекува различни заболявания на кожата като пигментация, младежки пъпки, изгаряния, синини и рани. През последните години нараства популярността на полската фирма Inventia, която е единствения доставчик на естествен колаген, съществуващ във вида, в който се намира и в нашия организъм. Продуктите на Inventia у нас се предлагат от официалния представител Алоха България.

 

Доброто здраве и привлекателният външен вид, които придобиваме, благодарение на натуралния колаген, ни карат да се чувстваме по-добре, повишава самочувствието ни и в крайна сметка има потенциала да направи живота ни по-щастлив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *