post

Компанията “Marvel” обяви, че спира излъчването на сериала “Daredevil”, въпреки успеха, който успя да постигне за три сезона. Заедно с него в историята остават и други два касови хита – “Luke Cage” и “Железния юмрук”, което е знак, че партньорското между Netflix и Marvel TV е на път да приключи.

Този сериал беше първият самостоятелен проект на Netflix, след подписване на сделката през 2015 г.

От компанията се гордеят с успеха на Daredevil, но смятат, че е време да спрат, докато са на върха, като не забравиха да изразят благодарности към Marvel, главния актьор Чарли Кокс и най-вече на верните си фенове, подкрепили ги през годините.

Все пак от Netflix си оставят вратичка и за в бъдеще историята на слепия адвокат може да стане част от  “Джесика Джоунс” или “Наказателя”, които се очаква да бъдат включени в портфолиото към новата услуга на Disney+, която притежава Marvel Entertaiment.

Според запознати, причината за срива в отношенията между Marvel и Netflix и спирането на сериалите е заради пари. От Marvel не са могли да преглътнат успеха, който Netflix постигна с тези сериали, както и големите разходи, които е трябвало да направят от Marvel за представянето на общата марка Marvel-Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *