post

 

Три основни пакета отключват вселена от възможности

 

Днес новият сателитен оператор neosat представи новите си телевизионни планове, обединени в три основни пакета: Класик, Класик Нео и Премиум.

 

Портфолиото на neosat съдържа богато разнообразие от програми. Всички национални канали са допълнени с микс от музикални, филмови и научнопопулярни канали, както и такива, посветени на хоби. Децата също могат да се забавляват с разнообразие от най-добрите детски канали.

 

neosat дава възможност на потребителите да изберат кога и какви телевизионни пакети да включат към услугата, без скрити условия. Всеки потребител може сам да избере срока на договор и не е задължен да го продължи след неговото приключване, а минималният период е един месец.

 

Пакетът Класик Нео включва каналите от пакет Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки, като цената включва избора на 2 добавки от 5-те. Премиум пакетът включва колекция от над 200 канала с различно информационно и тематично съдържание.

 

Услугата предлага включване на до 4 приемника. За улеснение на сайта на neosat е добавен абонаментен калкулатор, с помощта на който може да се изчисли крайната цена в зависимост от избора на комбинации.

 

“Днешната дата е изключително важна за нас. Целият ни екип работи неуморно, за да предоставим на клиентите си най-доброто качество. Отдадени сме на мисията да предоставим на хората гъвкави условия и свободата сами да избират какво, кога и как да гледат”, каза Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

 

В началото на миналия месец компанията обяви двумесечен тестов период, за да могат потребителите сами да се убедят в качеството на предлаганите услуги. Вече започна подготовката за включване на записалите се, като независимо от датата на включване, всеки ще получи два месеца тестово време считано от тази дата.

 

“Искаме хората сами да се убедят в качеството на neosat, затова за нас тази стъпка беше напълно естествена”, допълни Заяков.

 

Всички цени и пакетни условия могат да бъдат видени на www.neosat.com.

 

 

 

 

Тагове / Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *