post

Южнокорейският технологичен гигант Samsung Electronics използва своята пресконференция в рамките на провеждащия се в момента Световен Мобилен Конгрес 2017 в Барселона, за да представи два нови таблета – Galaxy Tab S3 и Galaxy Book, както и нови решения за мобилни мрежи от пето поколение (5G).
 
Гостите бяха посрещнати от Дейвид Лоус, главен директор „Маркетинг“ и старши вицепрезидент на Samsung Electronics Европа, който започна дискусията със стремежа на Samsung да разширява границите на иновациите. След него Тим Бакстър, президент и главен оперативен директор на Samsung Electronics Америка представи портфолиото от търговски 5G мрежи, както и плана на компанията до началото на следващата година да предостави първите в света фиксирани безжични 5G мрежи, осигуряващи невероятно бърз гигабайтов широколентов домашен интернет.

Към него се присъедини и Роджър Гърнини, изпълнителен вицепрезидент и главен директор на информационните технологии на американския телеком Verizon, който разказа повече за партньорството на компанията със Samsung при първите потребителски тестове на 5G технологията.
 
По-късно, Марк Нотън, ръководител „Портфолио стратегии“ в Samsung Electronics Европа, представи повече детайли за първия от новите таблети на компанията: Galaxy Tab S3. Описвайки устройството като „красива изработка, която предлага мощност, бързина и гъвкавост“. Той разказа как модерните развлекателни и гейминг функции и подобреният S Pen, характерен за популярната Note серия, ще осигурят повече забавление за потребителите.

Galaxy Tab S3

Алана Котън, вицепрезидент на Samsung Electronics Америка, представи другото ново допълнение към гамата таблети на Samsung: Galaxy Book. Тя подчерта, че 2 в 1 таблетът е оптимизиран с лек и сигурен дизайн, батерия с бързо зареждане, скоростен Intel Core процесор от седмо поколение и операционна система Microsoft Windows 10, осигурявайки на потребителите възможно най-мощното и ефективно изживяване. “Ние предлагаме на потребителите не само перфектен баланс между таблет и лаптоп, но и устройство, което може да направи всичко, което правят и мощните настолни компютри” – сподели тя с гостите на събитието.

Преди да покани гостите сами да тестват таблетите, Samsung направи и специален анонс за нов Bluetooth контролер със сензори за движение, който ще се използва заедно с шлема за виртуална реалност Gear VR. Контролерът ще помага на потребителите още по-пълноценно да се потопят във виртуалната реалност като им позволява по-добре да навигират и да се ориентират в съдържанието.

Накрая компанията загатна за предстоящото на 29 март представяне на нейния нов флагман смартфон Galaxy S8.

New-Gear-VR-with-Controller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *