post

Броени часове остават до първото по-голямо събитие, с което ще започне тазгодишния MWC 2014. Презентацията на HUAWEI, насрочена за 16 часа българско време, ще донесе и първите нови модели от изложението, а ние вече имаме идея какви ще са те.

Акцентът попада над новия 7-инчов таблет MediaPad X1, чиито снимки дори вече се появиха в мрежата.  Моделът, който ще се яви конкурент на iPad mini ще има екран, работещ в резолюция 1920х1200 пиксела, четириядрен HiSilicon 910 процесор на 1,6 GHz, 5-мегапикселова камера, 2 GB RAM, microSD слот за карта, както и версии с 16 и 32 GB вградена памет.  Една от отличителните черти на модела ще е и тънкият корпус, който според предварителната информация няма да превишава 7,5 мм.

Другият нов таблет, който ще видим от HUAWEI е MediaPad M1 8.0, който ще работи със същия процесор, но ще има по-голям екран в резолюция WXGA. Освен него на събитието след малко предстои да видим и новия смартфон Ascend G6, който ще е с 4,5-инчов екран, четириядрен процесор MediaTek MT6582 на 1,3 GHz, 1 GB RAM, както и 8-мегапикселова камера.

В галерията към новината можете да видите и всички снимки, налични към момента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *