post

 

Представете си невероятно и завладяващо филмово изживяване, което се побира в ръката ви. Камера, която прави толкова ясни снимки – сякаш виждате в тъмното. Оказва се, че тя съществува и ние ви я даваме с новия motorola one vision, създаден да осигури максимален комфорт за един по-красив свят.

motorola one vision е един от първите модели, който идва с кино пропорция от 21:9. Тя дава 31% повече визуално пространство от познатите до момента 16:9 устройства и поставя началото на една нова тенденция в дизайна на смартфони. Не е много известен факт, но всъщност високобюджетните филми и сериали се снимат в пропорция 21:9 и това е причината, когато гледате любимия си епизод, да имате черни ленти, които заемат част от дисплея. С motorola one vision това неприятно усещане е минало – сега получавате наситена, вълнуваща и професионална картина от край до край.

motorola one vision идва с най-усъвършенстваната ни камера до този момент – подсилена с изкуствен интелект (AI) и 48 МР сензор, която използва иновативната технология Quad Pixel. Кинематографският дисплей осигурява максимална зрителна площ, така че да се наслаждавате на истинско филмово изживяване. И още: моделът предлага практични иновации от Google и батерия1, с която разчитате на заряд за цял ден.1

Motorola продължава да води посоката на иновациите, там където са истински значимите  продукти с технологии от последно поколение.

вземете максимума

Насладете се на истинско кино изживяване, независимо къде се намирате, с първия в мобилната индустрия CinemaVision 6.3” Full HD+ дисплей със съотношение на картината 21:9 и вградена в екрана камера. motorola one vision предлага ултраширокоъгълен кинематографски дисплей, за да разполагате с максимална визуална площ за вашите филми и игри. Той е поместен в красив и елегантен дизайн, който осигурява комфорт и лекота при работа с една ръка. Изберете от нашите 4D Gorilla GlassTM преливащи се цветове на синьо, напомнящ на безкраен океан, и кафяво, с усещане за ароматно кафе.

подчинете нощта

Във фотографията осветеността е от огромно значение. Ето защо motorola one vision ви дава усъвършенстваната технология Quad Pixel. Тя комбинира четири пиксела в един голям, 1.6µm  пиксел, а с 48 МР сензор се гарантира четири пъти по-висока чувствителност към светлина. Така ще се насладите на невероятно ясни 12 МР снимки с подобрена яркост и значително редуциран визуален шум.

48 МР задна камера разполага и с оптична стабилизация на изображението (OIS) и новия режим Night Vision. Оптичната стабилизация компенсира разфокусирането на снимките и видеата, докато Night Vision ви позволява да правите ясни и ярки снимки дори през нощта.

бъдете съвършени при всякаква светлина

С 25 МР предна камера на motorola one vision можете да изберете размера на пиксела съобразно условията. Това гарантира ясни снимки с отлично качество всеки път. Когато осветеността е достатъчна, можете да снимате 25 МР селфита със съвършено ясни детайли. Когато е мрачно, 1.8µm Quad Pixel технологията ще компенсира недостигът на светлина и отново ще разполагате с отлични снимки.

 

Иновации, водени от изкуствен интелект

Не е необходимо да похарчите цяло състояние, за да правите първокласни снимки с мобилното си устройство. motorola one vision разполага с усъвършенствани функции на камерата, осигурени от AI възможностите на 8-ядрения процесор. Нашата нова функция за портретно осветяване използва изкуствен интелект, за да добави красиви ефекти със светлина на обекта на снимката, докато в същото време функциите за засичане на усмихнати лица и интелигентна композиция гарантират, че всеки кадър заслужава място в профила ви в Instagram с #nofilter.

Google и Motorola заедно

Ние ще продължим да си партнираме с Google, за да изпреварваме софтуерните изисквания и да осигуряваме месечни актуализации за сигурност през следващите 3 години, актуална версия на операционната система и олекотен интерфейс чрез програмата Android One.2 Посредством екосистемата AndroidTM ние ви даваме практични иновативни решения като Google Assistant и полезни функции като Digital Wellbeing, която ви позволява да се фокусирате върху най-важното за вас.

работете и се забавлявайте през целия ден

Натовареният график няма да затрудни motorola one vision. 3500 mAh батерия ви дава енергия за пълен ден с едно зареждане.1 Когато се наложи да презаредите, технологията TurboPower™ ви дава енергия за до 7 часа след само 15 минути в контакта, така че не губите ценно време.1

пространство за повече

Не пропускайте да заснемете нито един важен момент. Разполагате с неограничено пространство за съхранение на снимки с високо качество от Google Photos.3  Вградената 128 GB памет на motorola one vision ви осигурява достатъчно място за песни, видео клипове и филми. Освен това можете да добавите до 512GB с microSD card.4 Това са хиляди файлове и безкрайно HD забавление благодарение на Universal Flash Storage (UFS) на motorola one vision. UFS ви дава невероятно бърза производителност и гладък мултитаскинг в едно мощно устройство.

цени и наличности

motorola one vision е достъпен още от днес в търговската мрежа на “Технополис” на цена от 599 лв., както и с абонаментните планове на Vivacom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *